Treatments

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van Kalahari.

"Kalahari lifestyle werd geïnspireerd door een buiten gewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika. Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness ervaring. Superiëure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samen gebracht tot de kwalitatieve huidverzorgingsproducten die je huid voeden en herstellen.

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Kalahari bevat geen ingrediënten die de huid irriteren zoals parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën.
Ook zijn de producten niet op dieren getest en de verpakkingen zijn grotendeels reclyclebaar of herbruikbaar.

Met het gebruik van Kalahari producten kies je niet alleen voor een geweldige verzorging van je huid, maar steun je ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s."